Tuesday, October 26, 2010

dah tak update entry di sini? nak tau blog baru apa. putus harapan dah ni. -nadia

Cik nadia dan semua orang..

Apa khabar semua..


Rindu benar nak menulis. Dah lama benar rasanya aku tinggalkan akusangblogger. Jangan risau di blog yg satu lagi pun aku dah jarang menulis..

Macam-macam berlaku kat aku sepanjang dua bulan ini. Aku berpindah rumah jauh di atas bukit. Tapi still di jajahan wangsa maju. Aku bertukar tempat kerja lagi. Kali ni aku di Freescale. Masih lagi manufacturing company..

semua tunggu kisah redup kan?
dia dah pun bercouple.
dengarnye dgn seorang engineer.

uncle remy camane plak?
Dengarnya dia juga dah bertemu cinta.
insyaAllah bakal engineer..

Jeng..jeng..jeng!



Untuk pengetahuan aku dah putuskan takkan menulis lagi di blog baru tu. Setelah penat mengutuk beberapa orang dalam tu aku rasa cukuplah. Haa..kan aku dah cakap blog tu sangat sensitif. Aku pun dah cakap kat pembaca blog baru tu yg aku akan stop menulis di situ dan aku mengajak diaorang untuk ke blog satu lagi...


Blog mana???




Akusangblogger la!






Aku dah siapkan beberapa entri. So tunggulah.
Macam biasa.hehe

Ask me anything

4 comments:

Lala said...

cik abg! perghhhh..giler lama menghilang. sampai lala dah bertunang, dah nak kawen tau!

kenapa tak tunggu lala beranak tiga baru post entry baru? *gelak*

ok,ok. welcome back! please, jangan lah berhenti tulis!

Anonymous said...

rindukan kamu. sungguh.

N a d i a said...

en akusangblogger! rase macam tahu siapa tanye soalan nih. ahahaha

ape2 pon,

cepat² update entry.

serius rindu nak gelak ketawa semasa membaca entry di sini.

bagus gak dah tutup blog lagi satu, harapan yang dah putus bersambung semula. oyyes.

amek kau, sekali panjang berjela kasi komen. kih kih kih..

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡