Thursday, July 16, 2009

Longkang Puaka.

Semalam..waktu jua malam. Sedang aku bergegas mau turun dari rumah dan melintasi longkang untuk ke parking lot..Dari jauh nampak miss tentera yg cumel baru pulang keja. Naik gen-2

Longkang nak lintas tu tak la besar mane.selangkah je jaraknye..Walaupun boleh je aku lompat. Tapi nak tunjuk kita ni ada adat aku pun pijak papan yg mat2 motor guna untuk seberang longkang tu untuk menyeberang.

Elok aku pijak je papan tu patah. Apa lg masuk dalam longkang la. Motor yg besar2 pun bleh go thru..aku plak pijak dia patah. Celaka punya papan..

Bengkok ckp aku obes. Haram kau. at least aku tak melayang kalau angin bertiup...
Aku rasa mungkin sebab aku bawak kamera. Berat tu saje dah 6 kg.

Elok2 bangun je tepon bunyi..Naseb baik.
Cover line.

Miss tentera mungkin paham aku tgh rushing..

5 comments:

Anonymous said...

ek eleh..hg tu kontrol ensem sgt..asal nmpk pompuan ja..kontrol ensem..hahha...lgpon,mmg btoi kot hg mmg dh berat melebihi muatan..haha..

Erna Masfiza said...

aku dah kata hg obes tapi hg tak percaya..at last longkang papan tu jugak jadi bukti..huhu

MissZahrah said...

hehe

zid idrus said...

aku amat setuju ngan erna..mungkin ko perlu tukat habit permakanan ko itu

NO SUPrises said...

tanda-tanda obes