Sunday, June 21, 2009

Sayap-sayap yg patah.



Agak2 gambar tu nampak bahagia tak?

Kepada yg bertanya sama ada aku bahagia atau tak..aku bahagia.

Itu hari aku ada tulis ape yg akan aku bt selepas misi aku gagal kan. Jadi secara jujurnya itulah yg aku buat. Aku pegi keja then balik keja. Kat tangan dah ada sebungkus nasi kukus ayam dara yg aku beli di kramat. Makcik nasi kukus tu ada anak yg cantek dowh..

Biasanya bila parking je keta aku akan jenguk umah aku dari jauh. Dan rumah aku gelap macam biasa. Maksudnya tak sorang pun balik lg. Biasa la semua ada awek. Mesti mkn mlm ngn awek. Jadi yang bujang akan mkn sorng2 kat umah sambil menonton Discovery channel. Terima Kasih Astro..Ananda Krishnan anda bt hidup saya ceria. Di tambah lagi channel Mustika yang akan muncul..

Cuti aku pulak di isi dengan aktiviti yg padat. Bangun pagi siram pokok bunga. Pegi pasar beli ikan dan sayur. Balik kemas rumah. Tengahari masak..Pastu bagi makan ayam ngn itik.
Percaya? Yela aku bohong.

Ape lagi yg aku nak bt..Pegi bank..Jalan2 ke Jusco or Carrfour. Pukul bola di driving range ke(hobi lama yg terpaksa di recycle)..melawat kakak aku yg mengandung di kajang ke..uuuhh meriah hidup aku.

Baru2 ni aku bt gila lg..dah misi pun gagal jadi ape yg aku plan pun dah tinggal mimpi. Jadi aku dengan gatalnye beli kamera baru. Pikir2 balik bodoh jugak. Nilai tu boleh beli 6 PS 3..Tau mak aku mampos kena maki..

Haih dunia..Terima kasih. Hidup ini indah.

Minggu ni aku nak tukar lg wajah blog aku. Kelam sangat.Macam tak bermaya.
Dah la tak matang..mcm budak2.

5 comments:

Ilmapung said...

Glad to hear u r ok. Slalu usha.. tp maybe takut nak tanya/komen. Aku ada masalah dalam menyusun ayat untuk melegakan.

stay strong n cute bro.. u know u can.

Brother mon said...

eloklah tu pon, sudah tiba masanya hang upgrade ke www.namahang.com..mcm aku..nampak blogger pro bukan?( itu kita yang syoq sendiri, ada aku kesah? ) kalau nak bagitau..aku buatkan..aku charge murah la kat hang..jgn bagitau org..haha

biasala pon, sebagai org hensem dan bujang.byk cabaran dia dan kadang2 kita rasa mcm kita lone ranger yg dlm dunia sendiri..bukan power rangers..

apa pun tahniah di atas Nikon itu..akhirnya aku bertambah rakan Nikon..bleh share2 lens..wakakaka

Mohd Jalizan Ibrahim said...

Salam ...

Pon ..... aku x ckp, tp aku tahu kau tahu apa aku nk ckp ...

Ilma....niat murni kau pun aku yakin Pon faham ....

Anonymous said...

perghh..kata2 smangat kepada seorg yg slalu prasan macho..tahniah pol..i will folo u..hahha..

The story of Saif Al-Hafsham said...

Ilma; thanks.i know u will alwiz here for me

Mon; komen pertama dari hg.sila bt layout baru blog aku.ini arahan.

jan; tq and aku paham

Maria; jgn ikut aku..