Tuesday, June 23, 2009

Aku, Aaron Aziz, Fahrin, Linda Onn dan Eric Leong

Setelah dekat sebulan gambar Aaron Aziz atau Fahrin terpampang di blog aku ramai yg merungut. Ramai cakap gambar tu ala2 gay..ye ke?macho je aku tgk...Linda Onn pun tak cakap pape.

yela..aku tukar jugak layout ni. Itu pun setelah beberapa org ugut nak bawak blog aku ni ke court. Jadi sebelum kertas pertuduhan di bacakan baek aku tukar...tp gambar yg baru ni mgkin kejap je kot.aku tgh edit satu gambar masterpiece aku. Yg ni paling gempak. Bisa cair gadis2 di luar sana.haha

Ada sesape terer interior design tak? Aku nak decorate rumah aku kat selayang. Ikut hati aku nak je aku htr email kat Eric suh dtg deco rumah aku. Tp mesti dia tnya nak buat suprise kat sape.aku nak cakap ape...atau mungkin aku bleh kata isteri aku mengandung anak kembar. Dia mengidam hall rumah yg berkonsep urban tapi mengekalkan ciri2 kontemporari??

Cepat sape nak berlakon jadi bini aku? ala bukan buat ape pun..buat2 terkejut je bila eric leong kata...

SUPRISE!!!!

16 comments:

Mohd Jalizan Ibrahim said...

Mcm biasa Pon , mereka yg mendendangkan irama bahawa kamu kelihatan spt Gay pd gambar sebelum ni ada lah mereka yg dikuasai api cemburu yg membuak2..

Insan Sempurna spt mu, mmg bnyak dugaan sahabat...

NO SUPrises said...

sepol...
kau bayar jalizan ni ka utk puji melambung kau...

brothermon dot com said...

Salam,

ok arahan diterima, nak tukar layout/template mesti kena beli domain www.namahang.com denggan hosting dulu.sms la aku tanya brapa..kalau kekal yg ni just bleh tukaq header mcm yg hang dok buat tu..mmg smart..

bab interior design x dapek gue nak nolong..sebab rumah aku skang ni pun tak terdesign..mungkin eric tu jalan terbaik..

isteri lakonan? huh..jgn risau pun..maybe ada persis SCHA atau linda onn yang rela belakon kot...

kekeke...

http://www.brothermon.com

cikon said...

tetibe tebace..

ID? kakak aku ade! mau?? bleh kautim murah.. *wink*

tp umah ko dah siap ke???

Ilmapung said...

Komen org lain tak menarik, lebih2 lg komen jomblo nama jalizan tuh.

Aku sahut la cabaran ko, jd isteri palsu sementara. aku pandai buat muka terkejut tau. itu mmg talent aku, mak aku ckp aku lahir2 je terus menangis terkejut tgk dunia.

Penuh style...

karim said...

salam bro..

pakai kamera aper bro? cantik gambar...

The story of Saif Al-Hafsham said...

Jan: hmpir angkuh aku dgn pujian kau.

Azam: kau cemburu.Ye jalizan mereka mmg dikuasai oleh api cemburu yg membuak2

Mon:Bt la apa pun.Aku dah kluaq arahan.bkn tuk di kompromi lg.

Azni: Rumah dah nak siap.akak kamu bleh advise free tak?

Ilma: Boleh.Kau bleh bt lebih dari tu.Aku nak ko terkejut sambil guling2..buleh?

Karim:lu slalu komen kat blog gua.sape lu karim.glamour nama.gambar2 gua biasa je.nak bleh dtg menuntut ngn gua.

NO SUPrises said...

xkuasa aku nak cemburu kat kau...
baik kau ngaku je kau byr org utk puji kau...
xpun kau yang gune akaun org lain dan puji diri sendiri...

aku rasa mesti jap lagi komen aku ni kau delete

karim said...

salam bro,

Gua tgk flickr lu, lu pakai 1000d, tapi tgk dalm blog lu, lu beli kamera baru.

The story of Saif Al-Hafsham said...

dear karim,

mmg sblm ni gua pakai 1000D. Biar gua bg tips sket ttg how to take gud pics.Begini..

1. Lu kena ada skills yg mana lahir dari hati

2. Jgn amek gambar statik. Pelbagaikan.Biar ada moment

3. Lu kena kuar duit sket la. Gambar yg cantek biasanya dtg dari lense yg tidak masuk akal harganya.

sekian.

mon said...

perghh...

aku bleh register kan hang. senang mai lepak opis, minum2 ..hari hang cuti cari la aku..

p/s : ada D90 untuk dijual still ada warranty ada sapa mau..

GombakRock said...

camni ar komrad!!baru syok baca blog lu!!siap bagi tips mengambil gambar lagi!!jadi adakah pasni blog lu akan ikut konsep photo-blog??

p.s:teringat kata2 osman tikus "brader kita mesti terus hidup!!"

dukeskywalker said...

ek enen, org tak mintak tips dia pi bagi tips.. perasan gila..

karim said...

Salam bro,

Gua xmintak tips pun,
Tapi gua hanya setuju dgn no. 1 jer.

bagi gua, kena tgk lu nak amik apa, apa passion lu dlm fotografi nie. xkisah statik atau apa yang lu katakan moment tue, janji subjek lu kuat dah okay.

lenses mahal xsemestinya gambar cantik.lu kena explore lebih lagi, ada org pakai kit lens pun gambar cantik. Yang penting ilmu. xnafi lagi bagus gajet kamera lu, lagi byk lue bleh explore..yang penting kreatif. Gua pun xpakai lens mahal, prime lens gua 50mm 1.8 dan 17-55 2.8..affordable lagi ar bagi gua..gua xder kaya macam lu.

The story of Saif Al-Hafsham said...

karim..karim..

nukilanmu seburuk namamu..haha
nyah lu dari sini.mcm gua tak tau je sape lu.nnti gua bocorkan identiti lu.

brani dtg la.kita lawan gusti lengan.haha

bina badan said...

Dapatkan panduan bina otot badan disini...agar anda lebih tuff dan macho....jgn segan2....miliki badan impian anda bermula disini...kami ajarkan cara yang selamat dan mudah diikuti...