Wednesday, September 9, 2009

Hari ini dalam sejarah

-------

kalau 10 tahun lagi anak kakak aku tnya ape uncle Remy buat pada 9-9-09?

maka aku akan jawab Uncle Remy menulis blog pada hari tu.haha


p/s: Rugi tak menulis hari ni.cantek tarikh tu. Walaupun xde benda nak tulis pun.

sori ye!

-----

6 comments:

Brother`mon said...

09 09 09 kalau terlepas pun tidak mengapa wahai pujangga..

masih ada 20.09.2009 bukankah lebih banyak ruang untuk mengarang cerita dan menggarap idea..

chill

faryhah said...

aku renew driving license aku pd tarikh ni hari ini.. ;)

The story of Saif Al-Hafsham said...

mom: apa hg crita..

faryhah: tahniah.hehe

Brother`mon said...

2009 2009 - hari raya, tulis puas2

090909 - dah terlepas

~miss-lala-comot~ said...

buat tarikh kawen, sepatutnye 9/9/9 ni!
rugi2!
dh terlopeh!

The story of Saif Al-Hafsham said...

lala:

kuang asam. ada calon?