Wednesday, April 7, 2010

Hai. Saya Saifoel.

----------

hi..

Assalamualaikum. Tak jawab dosa.hehe

Nak cerita sikit. Blog akusangblogger selepas ini tidak lagi akan berada di blogspot.

Terima kasih kepada junior-junior aku yang paham akan perihal senior diaorang yang kadang-kadang tu begitu bengis. Oleh yang demikian mereka telah bertungkus-lumus menyiapkan laman web berbayar kepada aku. Selepas ini blog aku hanya akan ada

-

http://www.---------.com.my/

-

Sebulan dari sekarang blog akusangblogger akan di tutup. Maknanya blog baru akan dilancarkan selewat-lewatnya awal bulan 6 ini. Majlis perasmian akan dirasmikan oleh Menteri Telekomunikasi dan Alam Sekitar kalau tak silap aku. Mungkin ada sedikit kenduri doa selamat pada malam harinya.

Buat pengetahuan blog baru ini masih menerapkan nilai-nilai murni rakyat tempatan dan juga tatasusila adat melayu. Buat pengetahuan juga blog ini telah pun berada di alam siber.

Tetapinya aku memilih untuk membiarkan blog ini di cari sendiri oleh pembaca. Sila jangan google nama Saifoel or Hafsham or redup or Fahrin or Aaron ataupun akusangblogger. Nescaya tak akan terjumpa.

Namun di kebanyakan entri aku banyak menggunakan ayat keramah ini.. Dalam blog baru ni pun dah ada empat entri baru. Dan dua daripadanya sangat sensitif bagi aku dan orang sekeliling aku.

-

So apa lagi bolehlah google ataupun menggunakan GPS dengan teknologi terkini.

-

Oh ya aku masih akan menulis lagi di sini dalam masa sebulan ini. Tetapi entri yang sensitif akan pergi ke sana.

-

Selamat mencuba.

-

-

p/s: Baru ni ada seorang penulis buku tepon gua. Dia kata dia rajin bukak blog gua (gua rasa dia tipu). Dia kata nak bukukan kisah REDUP untuk buku dia yang terbaru. Gua cakap: GILA.

nantilah gua sambung crita..

-

--------

10 comments:

NO SUPrises said...

mesti kau bajet bila cakap mcm ni orang tercari2 kan...umpama gila publisiti gak kau nih

N a d i a said...

apakah redup ada dalam nama terbaru blog tu?

The story of Saif Al-Hafsham said...

azam: aku tau ko musti bagai nak gila mencari.haha

nadia: cis kan gua dah cakap xde nama redup kat situ.haha

~miss-lala-comot~ said...

alo..gtau lah nama blog. takder orang baca blog baru, baru tau!

NO SUPrises said...

sori sepol aku xkan mencari pada orang yang xnak bagi.rasa misteri dan ingin tahu pasal ini tiada dalam diri aku

Fhirdaus said...

va..va..va..syabbasss... satu lagi kemajuan daya anjakan positif ko. malam ni cam nak turun je..bagi la satu kad lu..

Fhirdaus said...

va..va..va..syabbasss... satu lagi kemajuan daya anjakan positif ko. malam ni cam nak turun je..bagi la satu kad lu..

The story of Saif Al-Hafsham said...

dah gile main golf la tu teken..lupa lak ari tu ko tak bayar pun duit bola.ko ingt tauke tu kasi kad tu free ke.haha.jom la mlm ni.

azam: ada satu dua org yg aku xnak baca blog baru aku.bikin aku rimas.nnti aku kasi address,

lala: usaha la sikit.hehe.nnti dah putus asa abg kasi.

faryhah said...

ala..ko nih..bg aku betambah boring dok sini xde bahan bacaan..sabo jela :(

N a d i a said...

eh,
tader ek?
silap baca lah ni.
huhu..

aisey,
kene usaha macam lala gak ker?

lala,
saya serahkan tugasan pada anda!
sila spy en. saifoel kita!