Thursday, January 22, 2009

Impianku...

Ada beberapa benda aku nak buat sepanjang aku hidup. at least kalau aku mati aku puas. Aku tak ada azam tahun baru bagi sesetengah org. bagi aku setiap tahun adalah sama. so aku conclude kan menjadi impian aku sepanjang zaman.

Impianku:

  1. Scuba diving
  2. bungy jumping
  3. pergi ke masjib Biru Turki
  4. bersalam dgn M.Nasir
  5. bersalam dgn Ramli Sarip
  6. bersalam dgn Heliza sambil berlapik (mana tau jodoh)
  7. bersalam dgn samsiah Fakeh (dah meninggal)
  8. Beli camera DSLR yg mahal
  9. snorkling
  10. paintball
  11. beli kereta
  12. beli rumah
  13. buka ladang
  14. menunaikan umrah dan haji
  15. kawinnnn....
  16. water rafting
  17. panjat gunung kinabalu (time ada cable car nanti)
  18. melancong bersama rakan2
  19. hantar mak bapa pegi haji
  20. kalau aku kawin aku nak m.nasir atau ramli sarip nyanyi time kenduri

10 daripada 20 telah pun terlaksana. ayuh rakan2 bantu aku mencapai impian. rasa2 ramai dah boleh agak apa yg sepuluh tu. haha

3 comments:

GombakRock said...

Tahniah kerna berjaya mencapai 1000 visitors...ini sume hasil kerja kerja enche kie'e zulfikri... kah kah kah!!!!

dukeskywalker said...

walakakak....
promoter yg hebat...
ko pon sama gak adi, sbb ko nye blog ada link, hati ni terpanggil nak click pada linkkkk aku sangbloogggerrrr..
wahahahaha...

Mohd Syabandi said...

Kahwin tu kena letak no 1 kot! Try adjust tgk..