Wednesday, May 13, 2009

Satu gambar seribu cerita


Yg tengah tu Dye. Dia baru mendapat baby. Dye tgh bercerita kat Aiman dominan disebelah kiri dgn aber itam disebelah kanan tentang pengalamannya menyambut kelahiran baby. Dye cakap dia kelihatan seperti hero bila berada di sebelah bini dia kala baby itu mau keluar. rekod menyambut kelahiran baby dye yg pegang. wlaupun sebenarnya dia pitam tatkala melihat darah yg banyak



Ini baihaqi. dia junior aku ketika di uia. dia berasa bertuah kerana hari pertama dia di main campus uia dia ditempatkan sebilik dengan senior.yakni aku.yg tidak bertuahnya hari kedua dia telah diarahkan berlari separuh bogel keliling kolej akibat tidak mempelawa aku mkn.ya aku sgt kejam dan berkuasa


Ini coki-coki.masih bujang.anak mak. dia adik aiman.tp kerja kat texas instruments.sepatutnya texas adalah tempat tuk anak2 yg berdikari mcm aku.coki sedang mencari cinta.baru2 ni cinta dia tidak berbalas.bkn salah pompuan tu pun.dia yg lambat.coki adalah antara manusia yg gambarnya paling byk aku edit.mgkin sbb dia kurang hensem jadi byk kerja editing yg perlu dibuat.


Ini gambar famili gua.kiri sekali yg lompat adalah satu-satunya kakak aku.dulu time uia aku sgt suka mengePAU duit dia setiap bulan.alaa adik sendiri wut to count.dua org yg bertudung tu adalah maklong aku dgn anak dia.kanan sekali adalah sepupu aku.baru bersalin ada hati nak lompat jugak.kakak aku jua akan bersalin bln november ni.harap2 tarikh sama ngn besday aku.org cakap anak yg soleh lahir bln itu...dan anak buah aku nnti pasti bangga dapat uncle yg kacak


Ini ijat.aku xde byk nak ckp pasal dia.rekod akad nikah dia yg pegang.hanya 2 kali daripada 3 kali.Dia cakap tok kadi bercakap dlm nada yg perlahan.dan dia pesan kepada yg bakal kawin supaya dengar betol2 ape yg tok kadi cakapkan.alasan tu logik..dan dia amat berharap ja'a yg bakal kawin ujung bln ni dpt memecahkan rekod dia


Ini ejan.dia antara manusia sempurna di uia dulu.skang ni oleh kerana dia bekerja dilaut maka dia agak kurang sempurna.dulu ejan merupakan pemotong kuku aku yg paling setia.untuk membalas kesetiannya aku pernah menemankan awek dia mkn semata-mata dia mahu keluar dgn pompuan lain.Ejan dianggap nabi oleh sesetengah junior di uia yg percaya ejan diturunkan untuk membantu mereka yg telah lama rosak.

a.
kami semua ex-uia.selepas kami abis belajar kami menubuhkan KBK yakni kelab badminton ketum.aiman adalah spritual leader yg pertama.selapas dia kawin KBK di pimpin oleh aku.ya secara paksa.di bwh pemerintahan aku,aku telah menubuhkan KBK junior khusus untuk anak2 yg baru lahir.KBK junior dipengerusikan oleh Hadi. Hadi juga bertanggungjawab menjaga KBK Nursery.Disebabkan hnya tinggal segelintir shj lg yg belum kawin maka aku dgn prihatinnya telah menubuhkan anak syarikat KBK.juga bernama KBK iaitu Kelab Bujang Ketum.KBK sangat selamat di baWah naungan diktatorship aku.

.
Ini aku.itu anak mahpot.sengaja aku letakkan gambar yg paling sopan.

4 comments:

Kraxpelax said...

Personal advertisement, blog tips:

http://kraxpelax-bhagavadgita.blogspot.com/ My Bhagavad Gita studies.

http://winmir.blogspot.com/ My I Ching studies.

http://singleswingle.blogspot.com/ My poetry.

http://screenfonds.blogspot.com/ My Babe Wallpaper Art.

Reciprocity! If you care to visit my blogs, I would be just happy to see a "personal advertisment" for your own blogs in return.

Best wishes,
- Peter Ingestad, Sweden

Anonymous said...

5 bintang utk gambar anda, nmpak masih sama, hazel eyes ;p

putri akiLa Nur said...

adik beradik saya cakap..
Gambar plg last ..

Macam orang sua nerkahwin cuz ade baby..



wawawawaaaa

rocco sifredi tanjung said...

macam setan!