Friday, May 8, 2009

Tanah aku masih MALAYSIA..

Ok2..aku xjadi pegi UK.

Dah aku xnak sape2 lg call aku tak kira waktu tanya pasal benda ni. Kat sini aku declare yg aku TAK JADI pegi UK. Pening aku nakk jwb soalan semua org.

Lebih separuh yang call or msg aku tak kenal sape. Bila aku tnya siap bleh perkenalkan diri anonymous. Mane korang dapat no hp aku??

Namun terima kasih aku ucapkan kepada semua. Hargai sgt2..

Kepada kwn2 Texas aku terutama Erna, Coki, Farhana, Shah. Tak lupa kepada Shila bini aku time kerja. Kesian dia mengandung.

Adheen Louis, Azahra, Ayu fafa, Nur..

Korang semua bg aku semangat untuk terus berjalan.

Tak lupa kepada Fynn Jamal..antara penyebab awal kegagalan aku. Aku tak tau nape ko benci aku sgt. Aku pernah bt dosa kat kau ke sampai kau hina aku mcm tu sekali. Tp aku maafkan kau..
Sape Fynn Jamal? Google sendiri.youtube sendiri.sape rajin pergi dgr org berpuitis mesti kenal dia.

Haih..

So aku tak jadi pegi... Sape nak bayar duit pasport aku?



Aku dan Redup? Biar tuhan tentukan. Aku dah abis iktiar.

Aku akan tetap menulis. Itupun kalau ada org nak baca. Mungkin entri2 lepas ni lebih bercorak post-mortem. Yela kenapa aku gagal..ape silap aku..ape usaha aku..

8 comments:

louisadheen said...

Saif al- Hafsham is back ! :)

Anonymous said...

cayala..semnagat itu yg kita mao..hehhe..

Mohd Syabandi said...

Alhamdullilah

Masih ada cha'ya untuk mu di bumi Malaysia...

Jangan putus mengharap!

The story of Saif Al-Hafsham said...

Adheen Louis,Anon,Shabandi:

Thanks.
kembali bersemangat dan tidak pernah putus mengharap!

Mohd Jalizan Ibrahim said...

hahhhhahahaha.........

Erna Masfiza said...

Wah...tulisan yg paling berani..

bieby said...

Aha... i like this... Mcm ni la baru POEL...

Aku ingin mengembalikan kata-kata seorang teman, mungkin saat ini dia lebih memerlukan:

kalau kau sabar dan redha, insyaAllah akan ada kemanisan di hujung sana... Jangan berhenti berdoa k...

MissZahrah said...

finlally....!!yay!!tahniah untuk abg saifol... =)