Friday, January 29, 2010

1000 Tandatangan

---







ini gambar Fahrin. sila jangan keliru.







Orang kata aku gile tak kalau aku kata nak kumpulkan 1000 tandangan untuk menunjukkan sokongan aku kepada Fahrin Ahmad.






Manalah tau kalau Linda Onn saman balik at least belakang Fahrin dah ada 1001 orang.




Laki-laki beriman macam kami ini memang selalu teruji. Fitnah dan godaan dah memang telah menjadi makanan ruji kami..dem.











p/s: Jangan ada sape-sape kutuk Fahrin Ahmad kat blog aku. Mengutuk Fahrin ibarat mengutuk aku dan ianya sangat membuatkan aku terasa. owhh obsesnya aku.haha.






---

16 comments:

honeyali3na said...

waaa,minat fahrin ker?
:)
sory,bkn pe jrg sekali sy jmpa Lelaki malaysia ni minat fahrin.
mgkin ade,tp bkn kerap-keraplah.
hikhik.
sory nyampuk.

Mental Phobia said...
This comment has been removed by the author.
Mental Phobia said...
This comment has been removed by the author.
Mental Phobia said...

hanya lelaki kacak dan sasa aja memahami fahrin ahmad...

The story of Saif Al-Hafsham said...

honey: sy pun xtau lelaki mesia minat sape.rasanya kalau farid kamil jauh skali.

mentalPhobia: benar sekali.ana memahami.ana rasa anta pun pun tergolong lelaki kacak dan sasa ini.

honeyali3na said...

hehehe.
betul2.
sy pun xtaw saper yg lelaki m'sia ni suka.
btw i'm big fan of FA.

blue rose said...

emm.. sukar la mau percaya cerita mana yang betul. bagi saya dunia artis penuh dengan gosip dan lakonan. kadang2 saja jek mau lakukan diri. bikin kontoversi. apa salah nye duk diam2.. jujur ngn diri sendiri. tak perlu publisiti murahan. maksud saya bukan lah saya kata F.A ni jahat. takde niat pun nk kutuk idola lawak.
tapi ape salah nye hal peribadi setel belakang sudah. anyway nice post awak. keep it going.

GombakRock said...

mati sel-sel otak aku baca post camni... kah kah kah

Ilmapung said...

aku pun nk mati sel2 otak bc entry nih.. plis pon.. jgn nakal2

NO SUPrises said...

kalau aku komenmacam2 mesti kau delele kan..haha...mesti kau takut dengan komen aku...

~miss-lala-comot~ said...

u got my signature!

haha

Putri akila nur said...

I met Fahrin ahmad before... satu flight mase tu.

He's good looking.

But..

You're more more n more goodlooking than him =p

opps jgan salan faham. my honest opinion =)

haney said...

sy pon sokong FA

Delete post aku said...

pol=fahrin....gila....,hang xsdar dri la Pol,plihla yg ensem...Fahrin bkan hensem pon....tp xpa gk at last hang samakan dri ngan Fahrin....Fahrin SUCKS..Pol tolong DELETE komen aku....tolongla delete....

dukeskywalker said...

This post has been removed by the author.

Anonymous said...

Hang ni dah macam speseis gay dah..better hang minat kat saiful bukhari azlan yg jauh lagi hensem dari fahrin & sama spesies dengan hang pun..