Friday, August 28, 2009

fatimah syora..ratu hatiku..

----------




ini lah dia Fatimah Syora..40d Canon asalnya.
sayang aku kat dia. dia permata hati ku.kenapa nama dia Fatimah Syora?..suka hati aku la.

Dia dtg ketika warna-warna diri semakin kelam. Aku terpaksa membayar nilai yg mahal untuk mendapatkan Fatimah Syora. Keringat dan air mata mcm dah takde nilai.




Fatimah Syora ngn aku pada awal2 mmg nmpak mcm tak serasi. Selalu sangat aku mengeluh nape mcm xleh ngm. Hasil2 pun mcm tak menarik. Tapi aku cakap kat diri aku yg benda yg bernilai susah nak dapat. Dah dapat kena jaga. Aku pun bisik kat Fatimah Syora supaya bersabar. memang la awal2 nampak tak serasi. Lama2 ok la. Keserasian bkn chemistry. Keserasian harus di pupuk. Barulah saling lengkap melengkapi.


--------------------------------

























Ingat tak aku ckp ape yg akan aku bt pasni...

Iye.hobi yg terpaksa di recycle..Sebelum ni pukul pun swing kiri kadang swing kanan. Rasa mcm tak best. Rasa mcm kehebatan aku ni diragui..So skang ni aku dah masuk kelas. Aku masuk kelas ni pun atas satu dua tujuan.. mane la tau.

haa nampak tak gambar bawah skali tu. Pukul dah ada gaya. Cuma kadang2 tu kelaut jugak perginya.

Aku xde nama lagi la tuk set golf ni. Fatimah Syora aku dah abadikan tuk camera aku..so ape lg. silalah kemukakan.

Jadinya dua benda ni lah yg menjadikan hidup aku skang agak terisi. Sayang aku kat kedua-duanya terutama sekali Fatimah Syora.


Lepas habis kelas golf aku cadang nak masuk kelas main piano plak. Ada sape nak folow? Nak ajak ejan dia kat paka. dah la tu tak gifted lgsung bab2 seni ni. Nak ajak ilma dia kat bentong plak. lgpun lawyer mane ada seni..camane pun musti nak kena masuk kelas piano ni.

Takkan aku nak sia-siakan bakat seni aku yg terpendam ni..



----------------

9 comments:

Anonymous said...

bakat terpendam ka terendam??kahkah..nk main piano laxx..pasni nk bt pa laxx??xmo mengikuti kursus sembahyang jenazah laxx ka??hehhee..

Kieng Meng said...

mangaih..kejam ayat ko anonymous..

bieby said...

POn,
Mmg patut la ko syg Fatimah Syora ko nih, nk beli dia pun dh mcm nk pinang anak dara org..

Anonymous,
Bgus gak cadangan ko tu.. Fardhu kifayah tu beb.. ko tak nak pg skali ker? Tak kan bagi cadangan jer?

Anonymous said...

Tall,dark & handsome..Betul ke abg ni still single?Tak percayalah..

Ilmapung said...

escapism ~

i need a holiday..

Mohd Syabandi said...

Jangan perli Pon, dia tgh berusaha utk mcapai kejayaan...

Good Luck beb...

The story of Saif Al-Hafsham said...

anon: tall & hensem tu agak logik.dark tu mustahil.latin mungkin.haha

tp ayat2 lu agak familiar.gua tau sape lu.

ilma: gua tak melarikan diri.cuma mencari diri. holiday?best gak

syabandi amuk: terima kasih dari kami sekeluarga..

Cili Al Banjari said...

salam

tahniah fatimah syora, rupa rupanya dapat nama pompuan !

golf : herrmm..best, tgk sajalah gambar pon yg begitu santai main golf.

piano : aku takmau belajaq sbb aku nak fokus main mata buat masa ni.

goodluck bro.

Lisa Sue said...

Abg,

sy rasa abg cuba bermain dgn kata2 di sini.hehe.penuh tersirat dan tersurat.

sy rasa mcm double meaning je entri kali ni.ahaks.


stay cool abg.chaiyuk2